csg Bogerman

Het doet er toe of je betrokken bent bij wat je leert en met wie je samenwerkt. Je bereikt meer, zet net een stapje harder. Bij csg Bogerman leer je van en met elkaar.
 

Marne College

Een wereldburger kent geen grenzen. Door het internet zijn ze voor jou al lang van de kaart. De hele wereld is jouw werkgebied. Bij het Marne college leer je wat jij kunt bijdragen aan die wereld!
 

De Zuiderpoort

Bij de zuiderpoort kunnen leerlingen terecht voor uitstekend praktijk onderwijs. Het leidt ze op voor een plek op de arbeidsmarkt of een start in het vmbo.
 
13/22018
Meedoen aan Olympic Moves!!!

Ook dit jaar kun jij weer meedoen aan de nationale scholen competitie van Olympic Moves. Als je meer wil weten bekijk dan de poster en als jij er geschikt voor bent geef je dan op bij de desbetreffende docent. ... lees verder
16/22018
Ouderavond sociale media: verhelderend, verfrissend en verrassend!

Op 13 februari organiseerde de Ouderraad van het Marne met Vitamine Eef een thema avond over sociale media, gamen en mobieltjes. Naast ouders en docenten waren ook leerlingen aanwezig. Zij vertelden openhartig over hun sociale mediagebruik en de rol ... lees verder
17/112017
Kerstmarkt op De Diken

Kom ook naar de Kerstmarkt op De Diken! Donderdag 14 december van 17.00 tot 19.00 uur op Hemdijk 20 te Sneek. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes worden er zelfgemaakte spulletjes verkocht voor een betaalbare prijs. U bent van harte welkom!... lees verder


CVO werkt vanuit de waarden aandacht en moed

Wat vraagt jouw aandacht? Hoe kun jij van waarde zijn? CVO Zuid-West Fryslân nodigt je uit om daarbij stil te staan. Neem de tijd om te ontdekken waar jij goed in bent en wat je moeite kost. Beide ervaringen zijn waardevol. Trek samen op. Je hebt elkaar nodig om tot bloei te komen, om je te ontwikkelen en je eigen weg in het leven te vinden.

Leven ís het ontdekken wat de moeite van het leven, van je liefde, van je inspanning en van jouw aandacht en moed waard is.

Heb jij de moed om te kiezen? Het vraagt wat van je om je eigen verhaal te schrijven en te staan voor wat jij waardevol en belangrijk vindt. Het vraagt moed om de ruimte in te nemen die je krijgt. Om positie te kiezen. CVO Zuid-West Fryslân daagt je uit om je daarin te oefenen, om je daarmee toe te rusten voor de wereld van nu en straks.


DISCLAIMER
csg Bogerman, Marne college en De Zuiderpoort zijn scholen van CVO Zuid-West Fryslân