csg Bogerman

Het doet er toe of je betrokken bent bij wat je leert en met wie je samenwerkt. Je bereikt meer, zet net een stapje harder. Bij csg Bogerman leer je van en met elkaar.
 

Marne College

Een wereldburger kent geen grenzen. Door het internet zijn ze voor jou al lang van de kaart. De hele wereld is jouw werkgebied. Bij het Marne college leer je wat jij kunt bijdragen aan die wereld!
 

De Zuiderpoort

Bij de zuiderpoort kunnen leerlingen terecht voor uitstekend praktijk onderwijs. Het leidt ze op voor een plek op de arbeidsmarkt of een start in het vmbo.
 
27/92017
Optreden Glow in the dark

Dinsdag 26 september werden de leerlingen verrast door een optreden van het dj duo Glow in the Dark. ... lees verder
29/92017
Oud-leerling Marne college promoveert

Een bericht om trots op te zijn: Elmar Pieterse, oud-leerling van het Marne college, promoveert op 6 november tot doctor in de medische wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn proefschrift handelt over de auto-immuunziekte SLE.... lees verder
7/42017
Loose your shoes!

... lees verder


CVO werkt vanuit de waarden aandacht en moed

Wat vraagt jouw aandacht? Hoe kun jij van waarde zijn? CVO Zuid-West Fryslân nodigt je uit om daarbij stil te staan. Neem de tijd om te ontdekken waar jij goed in bent en wat je moeite kost. Beide ervaringen zijn waardevol. Trek samen op. Je hebt elkaar nodig om tot bloei te komen, om je te ontwikkelen en je eigen weg in het leven te vinden.

Leven ís het ontdekken wat de moeite van het leven, van je liefde, van je inspanning en van jouw aandacht en moed waard is.

Heb jij de moed om te kiezen? Het vraagt wat van je om je eigen verhaal te schrijven en te staan voor wat jij waardevol en belangrijk vindt. Het vraagt moed om de ruimte in te nemen die je krijgt. Om positie te kiezen. CVO Zuid-West Fryslân daagt je uit om je daarin te oefenen, om je daarmee toe te rusten voor de wereld van nu en straks.


DISCLAIMER
csg Bogerman, Marne college en De Zuiderpoort zijn scholen van CVO Zuid-West Fryslân